Acct balance 0, Spent 0 - not true!


(Aleksander) #1

Issue: for the first few seconds the acct balance and spent today section shows zero. At first I really made me scared as I had quite a bit in my acct.

Details to reproduce:
Close the app. Open the app.

OS: iOS 12 Public Beta 3
Device: iPhone 8
App Version: up to date as of the 4th of August 2018

Screenshots:


(Jack) #2

Had the app recently updated? It may just not have had the figures cached.


(Aleksander) #3

It wasn’t (isn’t) a singular event. It happens all the time for already 1 or 2 days.


(Hugh Wells) #4

Hey,

Sorry about this :frowning:

What is your internet connection like?


(Aleksander) #5

Hi,
Not the fastest but never had this issue before. It also wasn’t only when I was connected to this particular network.


(Btw adding pictures to forum using a phone is not working very well)
Best,


(Aleksander) #6

Just to highlight. This 0-0 issue is only visible for the first 2-3 seconds after opening the app. It is not persistent.


(Hugh Wells) #7

Thanks :+1:

I’ll update this if we get anymore reports :slight_smile:


( related to Monzo CEO, Investor in Monzo ) #8

same problem a couple of times for me when opening the app displays 0 0 balance just long enough to think arghhhhhh before going back to correct balance

screen shots a couple of seconds apart -
also get quite laggy initially on scrolling through the feed which then after a few seconds catches up to normal speed -

interestingly the zero balance bug has also happened in my Starling app a couple of times with the same reverting to actual balance after a couple of seconds on opening the app

Iphone 5S
app 2.8.1#438